Παραλίες για να απολαύσετε

...γύρω από τη Villa Mako!

Εκτός από την παραλία της Πέτρας όπου είναι η εγκατάστασή μας, γύρω από τη Villa Mako υπάρχουν πολλές άλλες καταπληκτικές παραλίες που μπορείτε να απολαύσετε.

Παραλία Πέτρας

Η Πέτρα είναι μια μεγάλη παραλία σε στυλ θερέτρου με ενοικιαζόμενες ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους, αποδυτήρια και μια σειρά από εστιατόρια, για να μην αναφέρουμε ολόκληρο το χωριό της Πέτρας.

Παραλία Πέτρας

Παραλία Αυλάκι

Κοντά στην Πέτρα βρίσκεται η παραλία στο Αυλάκι που είναι μικρή αλλά σε κοντινή απόσταση από την πόλη και μερικές άλλες μικρές παραλίες. Υπάρχουν μερικές ωραίες ταβέρνες εκεί.

Παραλία Αυλάκι

Παραλία Άναξου

Λίγο πιο πέρα από την Πέτρα βρίσκεται η οργανωμένη παραλία της Άναξου. Είναι μια παραλία σε στυλ θερέτρου με καφέ, εστιατόρια, θαλάσσια σπορ και μπαρ με πισίνες.

Παραλία Άναξου

Παραλία Τσιχράντα

Στο δρόμο προς τη Φίλια από την Άναξο βρίσκεται μια στροφή προς τον παραλιακό οικισμό που ονομάζεται Τσιχράντα. Υπάρχουν μερικά καφέ και εστιατόρια και μια μεγάλη καθαρή, μη οργανωμένη παραλία.

Παραλία Τσιχράντα

Παραλία Μολύβου

Μόλις 4 χλμ από την Πέτρα βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Μολύβου. Είναι μια παραλία σε στυλ θερέτρου με καφέ, εστιατόρια, θαλάσσια σπορ και μπαρ. Η θέα στο κάστρο του Μολύβου είναι υπέροχη από το νερό.

Παραλία Μολύβου

Παραλία Εφταλού

Σε μικρή απόσταση από τον Μόλυβο βρίσκονται οι παραλίες της Εφταλούς, κοντά στις ιαματικές πηγές. Υπάρχει μια ποικιλία από παραλίες με βότσαλο και πολλά εστιατόρια. Υπάρχουν ντους και αποδυτήρια και φυσικά οι θαυματουργές ιαματικές πηγές.

Eftalou Beach

Παραλία Αμπέλια

Τα Αμπέλια είναι μια πετρώδης μη οργανωμένη παραλία που διαθέτει μόνο ένα εστιατόριο, μπαρ και ψαροταβέρνα. Ιδανικό για όσους αγαπούν την ιδιωτικότητα.

Παραλία Αμπέλια